top of page

Onze behandelingen

Massage

Traditionele Thaise Massage

30 / 60 / 90 min.

Dompel uzelf onder in de eeuwenoude kunst van de Traditionele Thaise Massage, een erfstuk van generaties dat diep geworteld is in de Thaise cultuur. Deze holistische therapie gaat verder dan alleen fysiek welzijn; het harmoniseert lichaam, geest en ziel, waardoor u zich volledig verfrist en in balans voelt. Met vakkundige handen stimuleert onze ervaren masseur de bloedsomloop, revitaliseert het lymfesysteem en werkt intensief op spieren, gewrichten en huid. Deze massage is niet alleen een behandeling, maar ook een spirituele reis die stress vermindert, het energieniveau verhoogt en een diep gevoel van rust en hernieuwde vitaliteit brengt. Gedurende deze behandeling draagt u enkel uw onderkleding.

Thaise Aroma Massage

30 / 60 / 90 min.

Betreed een wereld van pure ontspanning en revitalisatie met onze Thaise Aroma Massage. De combinatie van verwarmende, huidverzorgende, etherische oliën zorgt voor een diep verzorgende en zintuiglijke ervaring. Terwijl de verkwikkende geuren uw zintuigen prikkelen, verbetert elke strijkbeweging de bloedcirculatie en vermindert lichamelijke en geestelijke spanning. Na afloop kunt u ervoor kiezen om de olie te laten intrekken, wat uw huid extra voedt, of gebruik te maken van onze douchefaciliteiten voor een verfrissend gevoel. Voor deze behandeling draagt u enkel onderkleding.

Massage olie
Foot Massage

Voetreflexmassage

30 / 60 min.

Bij de Thaise Voetreflexmassage kunt u er voor kiezen om gemasseerd te worden in een comfortabele stoel of liggend op een futon. Om te beginnen worden uw voeten verwend en gezuiverd in een voetbad van helder water, waarna de masseuse uw voeten insmeert met olie. Daarna volgt de massage van beide voeten, waarbij alle reflexzones in een vaste, voorgeschreven volgorde aan bod komen door stimulering van de drukpunten op de voetzool. De verschillende drukpunten staan in verbinding met specifieke organen. Wanneer u last heeft van uw maag kan het corresponderende drukpunt wat pijnlijker aanvoelen. Een Thaise voetmassage wordt daarom langzaam opgebouwd. Van wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen tot licht kneden en tot slot acupressuur.

Hoofd /nek/rug /schoudermassage

30 / 60 / 90 min.

Een Thaise Massage met extra aandacht voor hoofd, rug, nek en schouders. U kunt kiezen uit een massage zonder of met olie. De specifieke wijze van masseren activeert de doorbloeding van de spieren waardoor aanwezige spanning in nek, schouders en rug vermindert. U gaat merken dat veel klachten, waaronder ook hoofdpijn, die het gevolg zijn van gespannen spieren snel zullen verminderen. Na een eerste behandeling ervaart u al verlichting van uw klachten en na vier tot vijf behandelingen treedt doorgaans een duidelijke verbetering op in energie, bewegingsvrijheid en soepelheid. Het aantal benodigde behandelingen is uiteraard afhankelijk van de mate van intensiteit van uw klachten.

Hoofdmassage
Hot Stones Massage

Hot stone massage

60 / 90 min.

Ervaar de transformerende kracht van warmte met onze sublieme Hot Stone Massage. De zorgvuldig opgewarmde basaltstenen, bekend om hun warmtebehoud, worden harmonieus gecombineerd met deskundige massagetechnieken om een diepgaande spierontspanning te bereiken. Deze zorgvuldig afgestemde behandeling verbetert niet alleen uw stofwisseling, maar ondersteunt ook het natuurlijke herstelproces van het lichaam. Geef u over aan deze therapeutische reis en voel hoe de stenen zachtjes de stress wegsmelten, terwijl uw geest en lichaam naar een staat van complete sereniteit worden geleid.

bottom of page