top of page

De Oorsprong van Darin Thai Massage

In het hart van Naarden-Bussum vindt u een oase van Thaise traditie en heling: Darin Thai Massage. We geloven dat men niet ver hoeft te reizen om de authentieke Thaise massage-ervaring te beleven. Daarom hebben we de essentie van deze eeuwenoude kunst naar u toe gebracht.

Onze gedreven masseuses zijn het kloppend hart van onze salon. Ze hebben hun vaardigheden en kennis opgedaan aan enkele van de meest gerenommeerde massagescholen in Thailand. Hierdoor kunnen zij niet alleen de traditionele technieken perfect uitvoeren, maar begrijpen ze ook de diepere betekenis en voordelen van elke beweging.
 

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor een Thaise massage: het verlichten van pijn, het bestrijden van vermoeidheid, het vergroten van de fysieke flexibiliteit, het opheffen van emotionele en lichamelijke blokkades, stress te verminderen en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar een moment van pure ontspanning of een revitaliserende behandeling, bij Darin Thai Massage bent u in deskundige handen.

Wij nodigen u uit om onze salon te bezoeken en zelf te ervaren wat de authentieke Thaise massage voor u kan betekenen.

DSC02800
Burning Candles
DSC02865
Massage Oil
DSC02830
Aroma Incense
DSC02889
Singing Bowl
Herbal Compress Balls
DSC02792
Shoulder Massage
Foot Massage
bottom of page